Concasor cu Falci

Când aveți nevoie de piese de schimb pentru concasoarele cu falci cu timp de nefuncționare minim, contați pe Aidam Industry. Avem piese de schimb (falci) pentru majoritatea echipamentelor de concasare sau putem produce la comandă conform specificațiilor dumneavoastră în termen de o săptămână de la primirea unei comenzi, astfel încât veți obține rapid ceea ce aveți nevoie.

Dacă aveți nevoie de o falcă de schimb pentru utilajul dvs. de zdrobire care poate rezista la cele mai dure condiții, atunci aveți nevoie de fălci de mangan Uzuramax™. Fălcile noastre de înlocuire conțin mangan Uzuramax™ în trei grade, în funcție de condițiile de zdrobire întâlnite – 14 la sută, 18-19 la sută și 21-23 la sută. Fălcile de schimb de la Samscreen oferă o durată excelentă de uzură și potrivire și trec printr-un proces riguros de control al calității.
Mai mult, ne fabricăm piesele (fălcile) conform specificațiilor dumneavoastră în două săptămâni de la primirea unei comenzi, astfel încât veți obține rapid ceea ce aveți nevoie, cu timp de nefuncționare minim. Ca să nu mai vorbim de faptul că stocăm un număr mare de piese turnate de fălci de schimb pentru majoritatea echipamentelor de concasare – ceea ce înseamnă că vom putea să vă trimitem comanda rapid.

Fălcile de înlocuire ale Aidam sunt proiectate având în vedere cele mai dificile aplicații, cum ar fi zdrobirea rocilor și minereurilor cu duritate medie și mai sus. Cu suprafețele de uzură Uzuramax™, fălcile noastre sunt construite pentru sarcini grele pentru o productivitate ridicată, o ajustare ușoară și costuri operaționale mai mici.
Fălcile de schimb Aidam sunt fabricate având în vedere nevoile dumneavoastră.

Timpul de nefuncționare este costisitor, motiv pentru care muncim din greu pentru a ne asigura că primiți rapid conurile de înlocuire. Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea, deoarece este important pentru noi ca clienții noștri să se poată întoarce la muncă în cel mai scurt timp posibil. Vă putem fabrica concasorul cu con de schimb conform specificațiilor în termen de o săptămână de la primirea comenzii și stocăm un număr mare de piese turnate con de schimb pentru majoritatea echipamentelor de concasare. Pur și simplu sunați-ne la 0 749 923 385 și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu nevoile dvs. de înlocuire a conurilor.

 

Aidam este încântat să ofere o mare varietate de produse de zdrobire de schimb pentru a se potrivi utilajului dvs. de zdrobire:

Our Projects

Related Projects

Open chat